CHOCOLADECAKE

| SUIKERVRIJ | KOEMELKVRIJ | GLUTENVRIJ |

Bijna iedereen houdt van chocolade, toch? Maar de chocolade die we doorgaans tegenkomen is door het bewerkingsproces een groot deel van hun oorspronkelijke kracht verloren. Dit omdat cacao bijna altijd op hoge temperaturen wordt verhit. Ook bevatten ze een grote hoeveelheid geraffineerde suikers, die belangrijke mineralen uit ons lichaam onttrekken. Daarnaast zijn deze suikers erg verslavend en schadelijk voor onze gezondheid.

De CHOCOLADECAKE wordt gemaakt van rauwe cacao.

De  voordelen zijn onder andere:

  • Cacao bevat magnesium. Een mineraal waar veel vrouwen een tekort aan hebben. Magnesium is essentieel voor je energieproductie, een goed werkend stel hersenen en zenuwsysteem;
  • Cacao bevat een grote hoeveelheid antioxidanten. Deze hebben een remmend en zelfs vernietigende werking op de ontwikkeling van allerlei ziektes. Ook geven antioxidanten een enorme boost aan ons immuunsysteem;
  • Cacao bevat ijzer, zink, vitamines en vele andere belangrijke bouwstoffen, die van belang zijn in onze voeding.
  • Cacao is een love drug, het verbetert je stemming, je wordt blij, vrolijk en opgewekt. Wat wil je nog meer?

Verder bevat de CHOCOLADECAKE amandelmeel. Amandelmeel is glutenvrij, licht verteerbaar en koolhydraatarm.

Ze zijn een goede bron van gezonde vetten (ja die hebben we écht nodig) en hoogwaardige eiwitten. Het zorgt daarnaast voor een volle smaak en een smeuïge structuur.